Κρίστινσον και Τζολάκης σε ετοιμότητα στον Ολυμπιακό

Ο Τόμας Βατσλίκ τραυματίστηκε στην προπόνηση του Ολυμπιακού και οι Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι σε ετοιμότητα.

Κρίστινσον και Τζολάκης σε ετοιμότητα στον Ολυμπιακό

Ο Τόμας Βατσλίκ ήταν ο άτυχος της προπόνησης της Παρασκευής, αφού σε μία σύγκρουση που είχε με τον Κώστα Μανωλά αναγκάστηκε να κάνει 8 ράμματα στο κεφάλι. Ο Τσέχος λογικά θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ολυμπιακός: Χτύπησε στην προπόνηση ο Βατσλίκ, έκανε 8 ράμματα στο κεφάλι!

Σε περίπτωση, όμως, που ο Τσέχος γκολκίπερ δεν καταφέρει να παίξει την Κυριακή στο παιχνίδι με τους Ηπειρώτες υπάρχουν διαθέσιμοι δύο τερματοφύλακες. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού Β' για το ματς με τον Αλμωπό Αριδαίας, ενώ ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον έπαιξε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έχουν κάνει τη φετινή σεζόν οι δύο τερματοφύλακες. Ο Τζολάκης ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο παίζοντας βασικό στον Ολυμπιακό. Αγωνίστηκε στα δύο ματς με τη Νέφτσι Μπακού και τη Λουντογκόρετς. Το τελευταίο του παιχνίδι με την πρώτη ομάδα το έπαιξε στις 10 Αυγούστου. Από τότε έπαιξε και σε έξι παιχνίδι με τη Β' ομάδα. Ο 19χρονος τερματοφύλακας στα ματς με την ομάδα του Ιμπαγάσα έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στα τρία παιχνίδια. Κατά γενική ομολογία έχει κάνει καλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Β'.

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον από την πλευρά του έχει παίξει φέτος σε τρία ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ δεν έχει κάνει συμμετοχή με την εθνική Ισλανδίας. Έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στο εντός έδρας 2-0 επί του Λεβαδειακού, αλλά έχει φανεί η έλλειψη ρυθμού. Ο Κρίστινσον έχει δεχτεί πέντε γκολ στα ματς του Κυπέλλου. Τρεις φορές παραβίασε την εστία του ο Λεβαδειακός και δύο ο Παναιτωλικός.

Στην προπόνηση του Σαββάτου θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει στον άσο, αλλά Κρίστινσον και Τζολάκης περιμένουν την πρώτη τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα.