ΠΑΟΚ: Δανεικός στην Έουπεν ο Κωνσταντέλιας (pic)

Στο Βέλγιο και την Έουπεν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι και το 2026 και παραχωρήθηκε δανεικός.

ΠΑΟΚ: Δανεικός στην Έουπεν ο Κωνσταντέλιας (pic)

Η Έουπεν ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια για τους επόμενους έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού, από τον ΠΑΟΚ.

Δεν τέθηκε θέμα για οψιόν αγοράς για τον 18χρονο άσο, ο οποίος και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην Έουπεν.

Ο Κωνσταντέλιας ταξίδεψε στο Βέλγιο, πέρασε από ιατρικά και ανακοινώθηκε.

Η εξέλιξη αυτή σχετίζεται με την πρόθεση του «Δικεφάλου του Βορρά» να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον παίκτη.

Για το λόγο αυτό έχει προβλεφθεί εγγυημένο μίνιμουμ 50% συμμετοχών (τουλάχιστον εικοσάλεπτων), διαφορετικά η βελγική ομάδα θα πληρώσει στον ΠΑΟΚ πρόστιμο για την μη τήρηση του εν λόγω όρου.

Το γεγονός ότι στον ΠΑΟΚ πιστεύουν σ' εκείνο αποδεικνύεται από το ότι δεν υπάρχει οψιόν αγοράς του στην συμφωνία παραχώρησης.

Τη τρέχουσα σεζόν ο Κωνσταντέλιας αγωνίστηκε σε τέσσερις αναμετρήσεις με την πρώτη ομάδα των «ασπρόμαυρων», μετρώντας συνολικά 44 λεπτά συμμετοχής.

Πριν την παραχώρησή του στο Βέλγιο, επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2026 με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μια νέα, δεύτερη αναπροσαρμογή συμβολαίου καθώς το Νοέμβριο του 2020, ο ΠΑΟΚ είχε φροντίσει να τον «δέσει» μέχρι το 2024 και μάλιστα χωρίς ρήτρα αγοράς.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωσταντέλια μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026 και παράλληλα τον δανεισμό του παίκτη στην Έουπεν για το υπόλοιπο της σεζόν, χωρίς ρήτρα αγοράς.

Ευχόμαστε στον παίκτη καλή επιτυχία στο Βέλγιο!