ΠΑΟΚ: Έδωσε δανεικό, για 6 μήνες, τον Κωνσταντέλια στην βελγική Έουπεν!

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Έουπεν, από το Βέλγιο, για τον δανεισμό του 18χρονου μεσοεπιθετικού Γιάννη Κωσταντέλια, μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΠΑΟΚ: Έδωσε δανεικό, για 6 μήνες, τον Κωνσταντέλια στην βελγική Έουπεν!

Στο Βέλγιο και την Έουπεν (12η στο τρέχον πρωτάθλημα) θ' αγωνίζεται ως το τέλος της σεζόν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αφού συμφωνήθηκε ο δανεισμός του, ως το τέλος της σεζόν, μεταξύ των ιθυνόντων της και των ομολόγων τους του ΠΑΟΚ.

Ο, φέρελπις, 18χρονος μεσοεπιθετικός θα ταξιδέψει την Τετάρτη (19/01) με προορισμό τη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης προκειμένου να οριστικοποιήσει τη συμφωνία, υποβληθεί στις, απαραίτητες, ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να πέσουν οι υπογραφές.

Η εξέλιξη αυτή σχετίζεται με την πρόθεση του «Δικεφάλου του Βορρά» να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον παίκτη.

Για το λόγο αυτό έχει προβλεφθεί εγγυημένο μίνιμουμ 50% συμμετοχών (τουλάχιστον εικοσάλεπτων), διαφορετικά η βελγική ομάδα θα πληρώσει στον ΠΑΟΚ πρόστιμο για την μη τήρηση του εν λόγω όρου.

Το γεγονός ότι στον ΠΑΟΚ πιστεύουν σ' εκείνο αποδεικνύεται από το ότι δεν υπάρχει οψιόν αγοράς του στην συμφωνία παραχώρησης.

Τη τρέχουσα σεζόν ο Κωνσταντέλιας αγωνίστηκε σε τέσσερις αναμετρήσεις με την πρώτη ομάδα των «ασπρόμαυρων», μετρώντας συνολικά 44 λεπτά συμμετοχής.