Μόνο τα διαρκείας πρόσβαση στις κερκίδες του Ιωνικός - Παναθηναϊκός!

Η ΠΑΕ Ιωνικός, μ' ανακοίνωση της, γνωστοποίησε ότι δικαίωμα εισόδου στο Σαββατιάτικο (19.30) ματς με τον Παναθηναϊκό, στη Νίκαια, έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας.

Μόνο τα διαρκείας πρόσβαση στις κερκίδες του Ιωνικός - Παναθηναϊκός!

Αποκλειστικά οι κάτοχοι καρτών διαρκείας του Ιωνικού θα έχουν πρόσβαση στις εξέδρες του γηπέδου της Νίκαιας στο επικείμενο (Σαββατιάτικο, στις 19.30) ματς με τον Παναθηναϊκό για την Super League.

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί σχετικά αλλά και τα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν (π.χ. χρήση μάσκας σ' όλους τους χώρους του γηπέδου...) εξέδωσαν οι «κυανόλευκοι».

Υπενθυμίζεται ότι ισχύει το πλαφόν του 10% της χωρητικότητας του γηπέδου με ανώτατο αριθμό εισιτηρίων τα 1.000 στο πλαίσιο των μέτρων ανάσχεσης της πανδημίας.

Αναλυτικά αναφέρει

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας πως για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten τo Σάββατο (22/01, 19:30) ΔΕΝ θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια.

Σύμφωνα με την ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 81558/2021 οι παρευρισκόμενοι θεατές στις αθλητικές εγκαταστάσεις δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν το δέκα τοις εκατό (10%) της πληρότητας των εξεδρών και τον ανώτατο αριθμό των χιλίων (1000).

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο της Νεάπολης για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Για την είσοδό τους στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Η χρήση μάσκας ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ σε όλους τους χώρους του γηπέδου!»