Βιτάλ: «Θέλαμε τη νίκη»

Στο καλό δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Ματέους Βιτάλ, ο οποίος τόνισε ακόμα ότι η ομάδα του έπαιξε για τη νίκη.

Βιτάλ: «Θέλαμε τη νίκη»

Ο Ματέους Βιτάλ μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στάθηκε στο καλό δεύτερο ημίχρονο που έκανε η ομάδα του. Ο άσος των "πράσινων" δεν ήταν ικανοποιημένος από το 0-0, αφού όπως είπε στόχος ήταν η νίκη.

Αναλυτικά ο Ματέους Βιτάλ μίλησε:

Για το αν έχασε ευκαιρία να νικήσει: Θα έλεγα ότι παίξαμε καλύτερα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν περίπλοκο, στο β' τα πήγαμε καλύτερα, είχαμε κατοχή, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Για το αν επηρέασε ο κορονοϊός την προετοιμασία της ομάδας: Ο κορονοϊός επηρεάζει όχι μόνο εμάς, αλλά όλες τις ομάδες. Παρόλα αυτά δείξαμε ότι έχουμε καλούς παίκτες. Είμαι χαρούμενος για το δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε καλά και φτάσαμε πιο κοντά στο γκολ απ' ότι ο αντίπαλος. Στόχος μας ήταν η νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: Η αλήθεια είναι ότι έχουμε εμπροστά μας έναν μαραθώνιο. Έχουμε πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και συγκέντρωση όπως κάναμε με τον Ολυμπιακό. Έχουμε κι άλλους αγώνες που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις μας και να πάρουμε την πρόκριση στο Κύπελλο.