Κόλμαν: «Είμαι ικανοποιημένος και περήφανος για τους παίκτες μου»

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κρις Κόλμαν, τόνισε πως οι παίκτες εκπλήρωσαν απόλυτα το πλάνο του και είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πρώτη εβδομάδα παρουσίας του στην ομάδα.

Κόλμαν: «Είμαι ικανοποιημένος και περήφανος για τους παίκτες μου»

ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι στους Ζωσιμάδες με 1-1, στο ντεμπούτο του Κρις Κόλμαν στον πάγκο των φιλοξενούμενων, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το πως του φαίνεται η επιστροφή του στην Ελλάδα:
«Μετά από έντεκα χρόνια επανήλθα στο Ελληνικό πρωτάθλημα και βρήκα πράγματι το πάθος που υπάρχει στους αγώνες μεταξύ των ομάδων. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ομάδα μου διότι αυτά που είπαμε αυτή την εβδομάδα οι παίκτες μου τα έκαναν πράξη στο γήπεδο. Ήταν μια καλή εβδομάδα. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς ο αγώνας γιατί τα Γιάννενα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά οι παίκτες μου έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν. Είναι πολύ θετικό που υλοποίησαν το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει γι' αυτό το παιχνίδι.

Για το αν τον αφήνει ικανοποιημένο ο βαθμός της ισοπαλίας:
«Σίγουρα χρειαζόμαστε πολλούς βαθμούς αλλά είμαι ευχαριστημένος σήμερα για τον βαθμό που κερδίσαμε. Είμαι ικανοποιημένος διότι ενώ μας ισοφάρισε αμέσως ο αντίπαλος εμείς βγάλαμε αντίδραση και γι' αυτό είμαι περήφανος για τους παίκτες μου».

Εν συνεχεία συμπλήρωσε:
«Η θέση του προπονητή μπορεί να είναι η καλύτερη αλλά και η χειρότερη θέση. Σίγουρα, μου έλειψε η δράση και το πάθος που δημιουργείται από το παιχνίδι».

Για το τι προσδοκά με την επιστροφή του στον Ατρόμητο και για το τι θα τον κάνει χαρούμενο στο τέλος της σεζόν:
«Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το επόμενο παιχνίδι και αυτό που θέλουμε είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μπορούμε να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό».