ΑΕΚ-Παναιτωλικός: Οι ενδεκάδες του αγώνα, με τον Ανσαριφάρντ «φουνταριστό» οι «κιτρινόμαυροι»!

Με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης της παρατάσσεται η ΑΕΚ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό (17.15) στο ΟΑΚΑ, για την 18η αγωνιστική της Super League

ΑΕΚ-Παναιτωλικός: Οι ενδεκάδες του αγώνα, με τον Ανσαριφάρντ «φουνταριστό» οι «κιτρινόμαυροι»!

Δίχως ριζοσπαστικές επιλογές παρατάσσει την ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (17.15) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

O 41χρονος τεχνικός επέλεξε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ για την κορυφή της επίθεσης των «κιτρινόμαυρων» παρότι είχε παραδεχθεί ότι εξετάζει την περίπτωση χρησιμοποίησης του Άμραμπατ.

Στην τριάδα των μεσοεπιθετικών πίσω από τον Ιρανό επέλεξε τους Μάνταλο, Άμραμπατ και Λιβάι Γκαρσία αφήνοντας τον, ντεφορμέ, Τσούμπερ στον πάγκο.

Στην άμυνα ο Τζαβέλας προτιμήθηκε από τον Μήτογλου, ενώ για το δεξιό άκρο πάλι επελέγη ο Σταύρος Σβάρνας, παρότι ο Ρότα είναι στην αποστολή.

Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε ότι «κόπηκαν» από την αποστολή οι (προερχόμενοι από τραυματισμό) Στάνκοβιτς και Μισελέν.

Στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο έμειναν οι:Χατζηεμμανουήλ, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς και Κοσίδης

Στους φιλοξενούμενους ο Γιάννης Αναστασίου για το βασικό σχήμα επέλεξε τους:

Μελίσσα, Βργκοτς, Αντούνιες, Λούι, Χουχούμη, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Φλόρες, Μεντόζα, Βέργο.

Αναπληρωματικοί για την ομάδα του Αγρινίου οι: Ανέστης, Καρέλης, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Μόρσεϊ, Μαλής, Τσιγγάρας, Μπακαδήμος, Αποστολάκης.