Βούρος: «Είδατε τι έγινε»

Ο αμυντικός του ΟΦΗ, Πραξιτέλης Βούρος, μιλώντας για τη φάση που άλλαξε τα πάντα στην Τούμπα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, σημείωσε πως «είδατε και εσείς αυτό που έγινε στην συγκεκριμένη φάση…».  

Βούρος: «Είδατε τι έγινε»

Ο Πραξιτέλης Βούρος, μίλησε μετά την ήττα του ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ με 3-0 και στάθηκε φυσικά στη φάση του πέναλτι και του ακυρωθέντος γκολ των Κρητικών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία σε αντίθεση με εμάς που είχαμε μία με τον Τσιλιανίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά γιατί ήθελε να αλλάξει αυτή την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου αλλά ήρθε η φάση που έκρινε το παιχνίδι. Είναι πάγια τακτική μας να μην σχολιάζουμε και κρίνουμε τις διαιτητικές αποφάσεις. Αν και αυτό πρέπει να σταματήσει γιατί είδατε και εσείς αυτό που έγινε στην συγκεκριμένη φάση.

Μετά το γκολ του ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο γήπεδο και δεν διεξήχθη ουσιαστικά ποδόσφαιρο, μετά τη φάση του πέναλτι. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο όπου σε μια φάση βάλαμε γκολ αλλά τελικά βρεθήκαμε εμείς πίσω στο σκορ. Τελικά μετά από αυτό το γεγονός, ο ΠΑΟΚ μετουσίωσε τα λάθη μας σε γκολ. Είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάμε το αύριο πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, για να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό σε μια χρονιά που η ομάδα παίζει ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο».