Νιόπλιας: «Δεν ξέρω αν άλλαξαν χθες το βράδυ οι κανονισμοί»

Ο Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα και την ήττα του ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ(3-0) στάθηκε στην φάση του ακυρωθέντος γκολ που δόθηκε πέναλτι.     

Νιόπλιας: «Δεν ξέρω αν άλλαξαν χθες το βράδυ οι κανονισμοί»

Ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε ότι η φάση όπου ακυρώθηκε το γκολ του ΟΦΗ μέσω VAR και δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ ήταν κομβικής σημασίας και άλλαξε όλο το παιχνίδι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αρχικά να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ για την νίκη του. Τώρα, δεν ξέρω εάν άλλαξαν χθες το βράδυ οι κανονισμοί. Η φάση είναι ξεκάθαρη, η μπάλα χτυπάει πρώτα στο πόδι και μετά στο χέρι. Όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο ξέρουμε ότι όταν η μπάλα πάει στο χέρι μετά το πόδι δεν υπάρχει πέναλτι. Αφού δόθηκε πέναλτι γιατί δεν δόθηκε και κόκκινη κάρτα;

Αν γινόταν το 0-1 δεν νομίζω να γυρνούσε το παιχνίδι γιατί είμασταν καλοί, πολύ καλοί. Ο ένας φοβόταν τον άλλο γιατί είμασταν και οι δύο καλές και σοβαρές ομάδες. Σεβαστήκαμε και εμείς τον ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ εμάς. Αν μετρούσε το γκολ μας δεν θα χάναμε.»

Σχετικά με την απόφασή του να πάει για δεύτερο σερί παιχνίδι με χαμηλό σχήμα μεσοεπιθετικά τόνισε:

«Μας βγήκε και στο προηγούμενο παιχνίδι και μας βγήκε και σήμερα. Είμασταν καλοί γιατί είχαμε δυνατό αντίπαλο. Ελέγξαμε την μπάλα και καταφέραμε να βγάλουμε συνδυασμούς με τον Τοράλ. Αλλά και πάλι, σε μία στιγμή κρίθηκαν όλα »