Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 1-0: Έκρινε το ματς ο εκπληκτικός Σονί! (highlights)

Το υπέροχο γκολ του Κέβιν Σονί στο 41' ήταν αρκετό για να δώσει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε 1-0 του καλού αλλά «άσφαιρου» Βόλου.

Αστέρας Τρίπολης - Βόλος 1-0: Έκρινε το ματς ο εκπληκτικός Σονί! (highlights)

Ένας ποδοσφαιριστής ξεχώρισε από τους υπόλοιπους στο ματς του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» κι αυτός βρισκόταν στην ομάδα του γηπεδούχου Αστέρα. Οι «κυανοκίτρινοι» της Τρίπολης ευτύχησαν να έχουν τον Κέβιν Σονί σε μεγάλη μέρα και αυτό ήταν που έκανε εν τέλει τη διαφορά στο παιχνίδι, καθώς το δικό του γκολ στο φινάλε του α' μέρους ήταν αυτό που έκρινε και την αναμέτρηση υπέρ των Αρκάδων.

Το υπέροχο γκολ του Καμερουνέζου, πάντως, ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα, καθώς από το 20' μέχρι το 40' ο Βόλος απείλησε διαδοχικά την εστία των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν δέχθηκαν γκολ αφενός από την ικανότητα του Παπαδόπουλου (έκανε δύο τεράστιες αποκρούσεις), αφετέρου από την τύχη -ή την ατυχία των φιλοξενούμενων, που είχαν δοκάρι με τον Φαν Βέερτ (20') και σουτ που «έγλειψε» τη δεξιά δοκό από τον Ρεγκατέν (21').

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Βόλος

Η μορφή του αγώνα άλλαξε άρδην στο β' μέρος, με τον Αστέρα να δίνει χώρο στον Βόλο, που έχοντας την μπάλα στα δικά του πόδια ήταν πιο ακίνδυνος σε σχέση με το εκρηκτικό του α' ημίχρονο. Οι Αρκάδες κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε και έχουν κάθε λόγο να... γλυκοκοιτάζουν πλέον την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΒΟΛΟΣ 1-0

Σκόρερ: 41' Σονί

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Κίτρινες: 57' Κανελλόπουλος - 15' Ρομέρο, 55' Μπαριέντος

Κόκκινες: -

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος - Καρμόνα Χριστόπουλος Ατιένθα (87’ Ιγκλέσιας) Άλβαρες – Μουνάφο Κανελλόπουλος (65’ Βαλιέντε) – Σίτο (82’ Ρίτζις) Ριέρα (65’ Τιλίκα) Σονί (88’ Καπίγια) – Μπαράλες.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ – Άλχο Ρομέρο Γκιουλέν (89’ Τερεζίου) Φεράρι – Τσοκάνης Μπαριέντος – Ρεγκατέν (66’ Ροσέρο) Ορός Φερνάντες – Φαν Βέερτ.