Γιαννίκης: «Είναι μία λύση ο Άμραμπατ στην κορυφή της επίθεσης»

Για την χρησιμοποίηση του Άμραμπατ στην κορυφή της επίθεσης αλλά και για το ματς με τον Παναιτωλικό μίλησε ο Αργύρης Γιαννίκης

Γιαννίκης: «Είναι μία λύση ο Άμραμπατ στην κορυφή της επίθεσης»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το ματς με τον Παναιτωλικό. Μάλιστα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Άμραμπατ στην κορυφή της επίθεσης.

Αρχικά είπε ο Έλληνας τεχνικός: «Σίγουρα είναι μια επιλογή, αλλιώς δεν θα την κάναμε. Είχε παίξει και στο παιχνίδι απέναντι στο Βόλο σε αυτή τη θέση. Οπότε, είναι μια λύση».

«Η νίκη είναι σημαντική για εμάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Στην εικόνα της ομάδας, θέλουμε μεγαλύτερη διάρκεια στις φάσεις του παιχνιδιού μας που έχουμε τον έλεγχο», είπε ο προπονητής της ΑΕΚ σε ερώτηση για τον στόχο της ομάδας στο ματς με τον Παναιτωλικό εκτός από τους τρεις βαθμούς.

Ενώ αναφέρθηκε και στη δουλειά που έγινε στις προπονήσεις με δεδομένη την αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. «Ήταν περίπλοκη η προπόνηση της εβδομάδας που πέρασε γιατί έπρεπε να ενσωματώσουμε τους παίκτες που προέρχονταν από covid. Ήταν, όμως, μια εβδομάδα που είχε από όλα, είχε άμυνα, επίθεση, εντάσεις και μετάβαση. Είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς», επισήμανε.