Ολυμπιακός: Ο Βασίλης Ζαγαρίτης και το «περίμενε» της Πάρμα σε ιταλικούς συλλόγους

Πώς ερμηνεύεται στην Ιταλία η στάση που κρατάει η Πάρμα στις προτάσεις που έχει δεχτεί για τον Βασίλη Ζαγαρίτη και γιατί βλέπουν τον Ολυμπιακό ως πιθανότερο προορισμό.

Ολυμπιακός: Ο Βασίλης Ζαγαρίτης και το «περίμενε» της Πάρμα σε ιταλικούς συλλόγους

Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα τρέξουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό και για το θέμα του αριστερού μπακ. Ο Βασίλης Ζαγαρίτης βρίσκεται δικαιολογημένα στο προσκήνιο, καθώς είναι ο παίκτης που έχει κερδίσει έδαφος το τελευταίο διάστημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξέτασαν και άλλες περιπτώσεις, όπως του Ιρακλί Αζαρόβι από την Ντιναμό Μπατούμι, αλλά οι απαιτήσεις των Γεωργιανών ήταν τέτοιες που δεν μπορούσε να προχωρήσει η μεταγραφή. Θυμίζουμε ότι η Τράμπζονσπορ πρόσφερε 2 εκατομμύρια στην Ντιναμό Μπατούμι και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο πλευρές θα οδηγούνταν σε συμφωνία, τελικά - σύμφωνα με τους Τούρκους - η Ντιναμό αύξησε τις απαιτήσεις της την τελευταία στιγμή.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν ο Ζαγαρίτης είναι το φαβορί για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και ο Άλεξ Μπανγκουρά της Καμπούρ είναι ο δεύτερος παίκτης που εξετάζει ο Ολυμπιακός, αλλά οι Ολλανδοί «κλοτσάνε».

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση και «φωτογραφίζει» ορισμένα πράγματα, είναι η στάση που κρατάει η Πάρμα. Οι Ιταλοί έχουν «ενοχληθεί» από τις Κοζέντσα, Κροτόνε και Βερόνα για τον 20χρονο μπακ.

Ποια είναι η απάντηση που δίνει η Πάρμα; Σε όλους έχει ζητήσει να περιμένουν λίγες μέρες ακόμη, προτού πάρει τις οριστικές της αποφάσεις. Δίνει μία εντύπωση δηλαδή ότι περιμένει τον Ολυμπιακό. Κάπως έτσι ερμηνεύεται η αντίδραση του ιταλικού συλλόγου και για αυτό το λόγο στη γειτονική χώρα εκτιμούν ότι στο τέλος οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Ζαγαρίτη, εκτός κι αν υπάρξει ανατροπή με κάποιον από τους παίκτες που επίσης εξετάζει, αλλά μέχρι πρότινος φαινόταν πρακτικά αδύνατο να έρθει τούμπα η κατάσταση.

Σύντομα θα λυθούν όλες οι απορίες...