Ολυμπιακός: Η ψήφος εμπιστοσύνης στον Σουρλή

Τι δείχνουν οι κινήσεις του Ολυμπιακού με τις μεταγραφές των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και ο δρόμος που ανοίγει για τον Βασίλη Σουρλή.

Ολυμπιακός: Η ψήφος εμπιστοσύνης στον Σουρλή

Τις τελευταίες ημέρες το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχει κάνει μία επίδειξη των δυνατοτήτων του. Οι Πειραιώτες έφεραν στην Ελλάδα παίκτες από την Παρί Σεν Ζερμέν, χτυπάνε την πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης και δείχνουν πως ο τρόπος λειτουργίας τους είναι υποδειγματικός και μάλιστα σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά είναι παίκτης που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, αλλά σε πρώτη φάση πρέπει να βρει ρυθμό. Ο 21χρονος χαφ έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός αγώνων και πρέπει να πάρει παιχνίδια για να μπορέσει να αξιοποιηθεί και από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Καλά τα ταλέντα που έχει βρει ο Ολυμπιακός από τη Γαλλία, όμως, όλα αυτά επιβεβαιώνουν και το γεγονός πως υπάρχει εμπιστοσύνη σε ένα δικό του παιδί. Ο λόγος γίνεται για τον Βασίλη Σουρλή, ο οποίος έχει μονιμοποιηθεί στην πρώτη ομάδα, αφού υπάρχει σοβαρή έλλειψη ποδοσφαιριστών στη μεσαία γραμμή.

Τα ταλέντα από Παρί και Ρεάλ σε πρώτη φάση ανοίγουν το δρόμο στον Έλληνα χαφ για να κάνει και καθημερινά προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και για να παίρνει παιχνίδια. Άλλωστε και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ταχθεί υπέρ του Βασίλη Σουρλή για το διάστημα που υπάρχουν οι απουσίες του Μπουχαλάκη και των Αφρικανών που βρίσκονται στο Καμερούν. Κάπως έτσι από εδώ και πέρα θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στον Σουρλή και είναι στο χέρι του να τις αρπάξει.