Βόλος: Χωρίς απουσίες στη Τρίπολη

Δίχως προβλήματα θα παραταχθεί στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (15/1 17:15) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ο Βόλος. Στην αποστολή για πρώτη φορά οι Σιέλχης και Άλχο.

Βόλος: Χωρίς απουσίες στη Τρίπολη

Την προετοιμασία του, για τον εκτός έδρας αγώνα της 18ης αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ολοκλήρωσε την Παρασκευή (14/1) ο Βόλος.

Η ομάδα της Μαγνησίας, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση επί του Παναθηναϊκού, στοχεύει στην απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος απέναντι στους «κιτρινομπλέ», προκειμένου να αναρριχηθεί ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον τεχνικό των «κυανέρυθρων» είναι ο τιμωρημένος Μπαρτόλο. Αντίθετα στην αποστολή των Θεσσαλών για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν τα δύο χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα οι Σιέλης και Άλχο.

Όσον αφορά την αποστολή της ομάδας του Πέρεθ, η οποία θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για τον αγώνα απέναντι στους Αρκάδες, αυτή αποτελείται από τους: Κότνικ, Κλέιμαν, Πουρίτα, Αλχο, Γκιουλέν, Ρομέρο, Λογαρά, Φερράρι, Τσοκάνη, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ορόζ, Ρεγκατίν, Μεταξά, Σιέλη, Τερεζίου, Ροσέρο και Φαν Βέερτ.