Μακέντα: «Να επαναφέρω τον Παναθηναϊκό σε υψηλό επίπεδο, η Λάτσιο ομάδα της καρδιάς μου»

Ο έμπειρος Ιταλός επιθετικός, Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για τον Παναθηναϊκό αλλά και την ομάδα της καρδιάς του που είναι η Λάτσιο

Μακέντα: «Να επαναφέρω τον Παναθηναϊκό σε υψηλό επίπεδο, η Λάτσιο ομάδα της καρδιάς μου»

Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «FourFourTwo», μίλησε για τους «πράσινους» αλλά και το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ιταλία και την αγαπημένη του ομάδα, τη Λάτσιο.

«Ο Παναθηναϊκός έχει γίνει μέρος της ζωής μου και θέλω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Θέλω να επαναφέρω τον σύλλογο σε ένα υψηλό επίπεδο. Μετά θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μακέντα.

«Τι μου λείπει από την καριέρα μου; Είμαι ακόμα 30 χρόνων, βρίσκομαι στην ιδανική ποδοσφαιρική ηλικία και κάνω μικρά βήματα. Η Λάτσιο είναι η ομάδα της καρδιάς μου και θα ήταν όμορφο να επιστρέψω κάποια μέρα. Όμως αυτή τη στιγμή οι στόχοι μου είναι διαφορετικοί», συμπλήρωσε ο Ιταλός επιθετικός της ομάδας του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα.

Θυμίζουμε πως ο γεννημένος στην πόλη Ρώμης, Φεντερίκο Μακέντα, έπαιξε αρκετά χρόνια στην ομάδα νέων της Λάτσιο και στη συνέχεια μετακόμισε στην Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη Λάτσιο αν και έπαιξε στα τμήματα υποδομής, δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί αφού σε νεαρή ηλικία, πήγε στο Μάντσεστερ.