Μεγάλος ντόρος για τον Σισέ

Ο Παπέ Σισέ από το πρώτο ματς που έπαιξε στο Copa Africa κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και ήδη γίνεται μεγάλος ντόρος για τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Μεγάλος ντόρος για τον Σισέ

Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν στενά το Copa Africa και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό από τη στιγμή που σε αυτό αγωνίζονται πέντε δικοί του ποδοσφαιριστές. Όλοι είναι πρωταγωνιστές στις εθνικές τους ομάδες και ήδη κάποιοι έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ένας από αυτούς είναι ο Παπέ Σισέ, ο οποίος ήταν βασικός στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Ζιμπάμπουε. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Πειραιά πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση σε εκείνο το ματς με αποτέλεσμα να γίνονται διθυραμβικά σχόλια.

Στο πρώτο του παιχνίδι στη διοργάνωση ο Σισέ έπαιξε στο κέντρο της άμυνας με τον Αμπντού Ντιαλό της Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό έδωσε και την αφορμή να γραφτούν και να ειπωθούν ατάκες όπως ότι "ο Σισέ είναι για την Παρί". Η ουσία είναι πως ο βασικός στόπερ του Ολυμπιακού διέπρεψε στο πρώτο του παιχνίδι στο Copa Africa και ήδη έχει εκτοξεύσει κι άλλο την αξία του.

Την Παρασκευή η Σενεγάλη του Παπέ Σισέ θα αντιμετωπίσει τη Γουινέα του Αγκιμπού Καμαρά. Οι δύο συμπαίκτες στον Ολυμπιακό αναμένεται να βρεθούν αντίπαλοι και με τον Σενεγαλέζο να είναι έτοιμος να προσθέσει ακόμα μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του. Η ουσία του θέματος είναι πως γίνεται μεγάλη κουβέντα για τον στόπερ του Ολυμπιακού, ο οποίος έτσι κι αλλιώς κάνει μία εξαιρετική σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα.