Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο, ο Ονιεκούρου και τα σενάρια των Τούρκων

Δύο διαφορετικές περιπτώσεις είναι οι Τικίνιο, Ονιεκούρου, ενώ οι Τούρκοι συνεχίζουν να έχουν στο… σημάδι το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο, ο Ονιεκούρου και τα σενάρια των Τούρκων

Τα σενάρια από την Τουρκία δίνουν και παίρνουν με πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Από τη γειτονική χώρα έχει προκύψει ότι η Φενέρμπαχτσε ασχολείται με τον Τικίνιο. Τον έμαθε καλά η Φενέρ στα παιχνίδια της με τον Ολυμπιακό, αφού με τα δικά του γκολ την άφησε εκτός.

Από την άλλη, όμως, είναι ξεκάθαρο πως οι γείτονες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας. Και δεν είναι μόνο ο Τικίνιο για τον οποίο φούντωσαν τώρα τα σενάρια. Και για τον Χένρι Ονιεκούρου εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα κάνει κίνηση Γαλατσαράι για να τον πάρει πίσω.

Βέβαια, πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις, διότι στον Ολυμπιακό ακόμη κι αν είχε τεθεί θέμα με τη Φενέρ και τον Τικίνιο δεν υπήρχε περίπτωση να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Τον Βραζιλιάνο τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση ο Πέδρο Μαρτίνς και μάλιστα είναι ένας παίκτης στον οποίο ποντάρει πολλά.

Με δεδομένο ότι όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος θα μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν τότε δύσκολα θα τεθεί θέμα Τικίνιο. Ο έμπειρος επιθετικός μπορεί να έχει μείνει λίγο πίσω λόγω της πολύ καλής παρουσίας του Ελ Αραμπί, αλλά στον Ολυμπιακό θεωρούν πως είναι φορ για βασικός και σε πολύ καλή ηλικία. Δεν έχει σχέση η περίπτωση του με τον Ονιεκούρου, ο οποίος ακόμα δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Μπορεί οι Τούρκοι να το παρακάνουν μερικές φορές με τα σενάρια, αλλά πολλά δεν είναι και βγαίνουν και τυχαία. Δεδομένα έχουν στοχεύσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά κάτι επίσημο δεν υπάρχει.