Ολυμπιακός: Η Πόρτο, το κάλεσμα των οπαδών στον Σεμέδο και οι εξελίξεις από βδομάδα

Στην Πορτογαλία βλέπουν εξελίξεις με τον Ρούμπεν Σεμέδο από την επόμενη εβδομάδα για το θέμα της μετακίνησής του από τον Ολυμπιακό στην Πόρτο.

Ολυμπιακός: Η Πόρτο, το κάλεσμα των οπαδών στον Σεμέδο και οι εξελίξεις από βδομάδα

Έχει εξελιχθεί σε σίριαλ η επόμενη μέρα του Ρούμπεν Σεμέδο. Μια «επόμενη μέρα» που θα τον βρει μακριά από τον Ολυμπιακό. Η Πόρτο προσπαθεί να φέρει τους «ερυθρόλευκους» στα δικά της... νερά. Είναι γνωστό ότι επιχειρεί να τον αποκτήσει δανεικό έως το καλοκαίρι και με οψιόν αγοράς, η οποία επί της ουσίας δεν θα σημαίνει και τίποτα σε έξι μήνες.

Αν συμβεί αυτό που θέλει η Πόρτο, είναι δεδομένο ότι θα επιδιώξει να ξεκινήσει συζητήσεις από μηδενική βάση για την αγορά του παίκτη το καλοκαίρι.

Πώς έχουν αυτή τη στιγμή τα δεδομένα; Ο κόσμος της Πόρτο περιμένει τον Σεμέδο στο «Ντραγκάο»! Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Αφορμή στάθηκε ένα «like» που πάτησε ο Σεμέδο στον προσωπικό λογαριασμό του Φάμπιο Καρντόσο της Πόρτο στα social media σε μία ανάρτηση που έκανε για τη νίκη των «δράκων» επί της Εστορίλ. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Καρντόσο απάντησε «μαζί αδερφέ μου» στον Σεμέδο και κάπου εκεί άρχισε το... λαϊκό κάλεσμα από τους οπαδούς της Πόρτος προς τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Στην Ιβηρική υποστηρίζουν ότι από την επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις ή τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το αν θα υποχωρήσει ο Ολυμπιακός στις απαιτήσεις του. Ένας Ολυμπιακός που επιδιώκει πώληση του Σεμέδο με ένα ποσό γύρω στα 6 εκατομμύρια. Αυτό - επαναλαμβάνουμε - τονίζουν στην Πορτογαλία.

Από εκεί και πέρα, τον τελευταίο λόγο θα τον έχουν οι «ερυθρόλευκοι» και εκτιμάται ότι στο τέλος θα βρεθεί η άκρη και ο παίκτης θα παραχωρηθεί με τους καλύτερους δυνατούς οικονομικούς όρους για τον πρωταθλητή Ελλάδας.