Ολυμπιακός: Όντως ήθελαν (κάποτε) οι Ρωμαίοι τον Παπασταθόπουλο

Άγγλοι και Ιταλοί αναφέρουν ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στην Ρόμα, αλλά στην πραγματικότητα άλλη ομάδα της Ρώμης τον είχε βάλει στο «σημάδι».

Ολυμπιακός: Όντως ήθελαν (κάποτε) οι Ρωμαίοι τον Παπασταθόπουλο

Η είδηση «έσκασε» το πρωί της Τρίτης (11/1). «Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στην Ρόμα», ανέφεραν αρχικά στην Αγγλία τα τοπικά ρεπορτάζ και εν συνεχεία το αναπαρήγαγαν και τα ιταλικά ΜΜΕ. Για την ακρίβεια εμμέσως «επιβεβαίωναν» ότι ο Μουρίνιο ψάχνεται με την περίπτωση του «Sokratis».

Πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα; Προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από τον Ολυμπιακό οποιαδήποτε μορφή «ενόχλησης» από την Ρόμα για τον Παπασταθόπουλο. Αφήστε δε που δεν έχει και κανένα νόημα οι Πειραιώτες να παραχωρήσουν (δανεικό κιόλας) ένα από τα βασικά τους στελέχη μεσούσης της σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε μία άλλη ομάδα της Ρώμης που ήθελε διακαώς τον Σωκράτη πέρσι τέτοια εποχή. Κι αυτή δεν ήταν άλλη από την Λάτσιο. Πίστευε ότι θα τον δελέαζε, βάζοντας ως δόλωμα την επιστροφή του στην Serie A, αλλά ο Παπασταθόπουλος είχε πάρει την απόφασή του να πάει σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Ο Ολυμπιακός αποτέλεσε για τον ίδιο τον ιδανικότερο σταθμό για τα τελευταία χρόνια της καριέρας του.

Για την Ρόμα λοιπόν δεν υπάρχει κάτι. Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να τον έχει σε εκτίμηση, αλλά προς το παρόν δεν προκύπτει από κάπου ότι έχει γίνει οποιαδήποτε κίνηση από πλευράς «τζιαλορόσι» για τον πολύπειρο (κλείνει τα 34 τον Ιούνιο) κεντρικό αμυντικό.

Η Λάτσιο είχε κάνει πέρσι τις κινήσεις της, αλλά δεν καρποφόρησε η προσπάθειά της. Μένει να φανεί αν η Ρόμα θα χτυπήσει την πόρτα ρτου Ολυμπιακού έως το τέλος του Γενάρη ή το σενάριο που κυκλοφόρησε την Τρίτη (11/1) ήταν ακόμη ένα σενάριο που εμπεριείχε μπόλικη δόση φήμης ή και υπερβολής.

Ολυμπιακός: Σενάρια για Παπασταθόπουλο και Ρόμα!