Επίσημο: Τέλος ο Σέχου από τον Παναθηναϊκό

Τέλος και τυπικά από τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Σέχου. 

Επίσημο: Τέλος ο Σέχου από τον Παναθηναϊκό

Ο Χρήστος Σέχου αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Γιάννη Βονόρτα και το πρόσφατο επεισόδιο που σημειώθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας Β' του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Χρίστο Σέχου.

Ο 22χρονος επιθετικός αναδείχθηκε στην ακαδημία του Τριφυλλιού, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2017 και πρόλαβε να αγωνιστεί δύο φορές στην πρώτη ομάδα, μία στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο. Στην τρέχουσα περίοδο στελέχωνε τον Παναθηναϊκό Β.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Σέχου ήταν περίπου 10 χρόνια στην ομάδα αφού εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού από μικρό παιδί, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Ερέτριας.

Το 2018 και το 2019 ξεχώρισε με την ομάδα νέων αλλά δεν μπόρεσε να παίξει στην πρώτη ομάδα και έτσι πήγε για ένα εξάμηνο δανεικός στην ομάδα νέων της Μπολόνια.

Επέστρεψε και παραχωρήθηκε (2020/21) δανεικός στον Απόλλωνα Λάρισας (9 συμμετοχές και 2 γκολ). Γύρισε στον Παναθηναϊκό και έπαιξε στη δεύτερη ομάδα, έχοντας 1 γκολ σε 8 αγώνες αλλά στα τελευταία ματς ήταν εκτός αφού δεν έκανε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Για αυτό άλλωστε και λύθηκε η συνεργασία των δυο πλευρών.