Ολυμπιακός: Η ώρα του επόμενου σταθμού του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς

O Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς θα αποτελέσει παρελθόν τις επόμενες μέρες από τον Ολυμπιακό και αναμένεται να γνωστοποιηθεί η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ολυμπιακός: Η ώρα του επόμενου σταθμού του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς

Ούτε φέτος κατάφερε ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Και μάλιστα σε ένα διάστημα που ο Ολυμπιακός προερχόταν από επίπονη χρονιά, ενώ και η φετινή σεζόν ήταν αρκετά επιβαρυμένη.

Συνολικά έχει 4 συμμετοχές. Δύο ματς ως βασικός κόντρα στην Νέφτσι στο Καραϊσκάκη και το Μπακού τον Ιούλιο, άλλο ένα 90λεπτο με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο στην Βοιωτία και 15 λεπτά με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο 3-0 του Φαλήρου τον Αύγουστο.

Στο πρωτάθλημα κάθισε μόλις τρεις φορές στον πάγκο. Ήταν ολοφάνερο λοιπόν ότι βρισκόταν πολύ πίσω στις επιλογές του Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνας.

Συν τοις άλλοις, με τον ερχομό του Κώστα Μανωλά στο λιμάνι λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ήταν πολύ λογικό να πάει ακόμα πιο πίσω στην ιεραρχία. Κάπως έτσι λοιπόν έφτασε στο σημείο να ψάχνεται τον τελευταίο καιρό να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η Παρτιζάν τον περιμένει με ανοικτές αγκάλες! Μια Παρτιζάν που ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κορυφή του σερβικού πρωταθλήματος και να βάλει ένα «στοπ» στην κυριαρχία των τελευταίων ετών του Ερυθρού Αστέρα. Οι «ασπρόμαυροι του Βελιγραδίου βρίσκονται στο +5.

Μην το θεωρήσετε δεδομένο ότι ο Μάρκοβιτς θα ξαναγυρίσει στην πατρίδα του (ως δανεικός). Υπάρχουν ομάδες από την Ολλανδία και το Βέλγιο που τον έχουν βάλει στο «σημάδι».

Όπως και να ‘χει, αυτό που έχει σημασία δεν είναι τίποτε άλλο από το γεγονός ότι ο Μάρκοβιτς για ακόμη μία φορά θα ξαναφύγει. Το θέμα είναι αν θα επιστρέψει - και κυρίως με τι συνθήκες - το καλοκαίρι...