Ολυμπιακός: Η… λεωφόρος του Μασούρα

Ο Γιώργος Μασούρας ψάχνει μία νέα αρχή τη φετινή σεζόν και θέλει να την κάνει από τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός: Η… λεωφόρος του Μασούρα

Εάν όλα εξελιχθούν ομαλά και το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό διεξαχθεί τότε ο ρόλος των ακραίων επιθετικών θα είναι πολύ κομβικός. Στο μεγάλο λιμάνι έχουν σημαντικές απουσίες σε αυτή τη θέση, αφού ο Ροντρίγκες και ο Ονιεκούρου απουσιάζουν στο Copa Africa.

Λύσεις, ωστόσο υπάρχουν και στον Ολυμπιακό περιμένουν πολλά από ποδοσφαιριστές όπως ο Γιώργος Μασούρας. Ο 28χρονος εξτρέμ έχει αποδείξει φέτος ότι είναι ένα σημαντικό όπλο για τον Ολυμπιακό κα μετράει έξι γκολ και τέσσερις ασίστ.

Το θέμα του είναι πως από τις 7 Νοεμβρίου έχει σιγήσει. Τότε, στο παιχνίδι με τον Ιωνικό βρήκε για τελευταία φορά δίχτυα ο Μασούρας. Από εκείνο το ματς και μετά έχει μείνει μακριά από το γκολ και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που όλο αυτό του προκαλεί επιπλέον πίεση και άγχος.

Ο Μασούρας, ωστόσο θέλει από τη Λεωφόρο, την Κυριακή το βράδυ να πάρει ξανά τα πάνω του. Πέρσι σε αυτό το γήπεδο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό. Δύο γκολ είχε σημειώσει σε εκείνο το 1-4 επί των "πράσινων" και στόχος του είναι από τον αγώνα της Κυριακής να κάνει μία νέα αρχή.

Στον αγώνα με τον Απόλλωνα ο 28χρονος άσος έγινε αλλαγή, όμως, είναι γεγονός ότι δεν ήταν αρνητικός. Ήταν αρκετά δραστήριος και συμμετείχε στο παιχνίδι, ενώ από τα πόδια του δημιουργήθηκαν αρκετές καλές φάσεις. Από την άλλη, όμως, ήταν και αρκετές οι στιγμές μέσα στο παιχνίδι που του έβγαινε η πίεση και το άγχος.