Επιμένουν για Ολυμπιακό-Αράο οι Βραζιλιάνοι (pic)

Ο Γουίλιαν Αράο έμεινε εκτός αποστολής για τη Φλαμένγκο ενόψει του ματς με την Σπόρτινγκ Ρεσίφε για το πρωτάθλημα και στην πατρίδα του επιμένουν ότι το «φλερτ» του 25χρονου μέσου με τον Ολυμπιακό έχει «φουντώσει» ξανά.

Επιμένουν για Ολυμπιακό-Αράο οι Βραζιλιάνοι (pic)

Μπορεί στην υπόθεση του Αράο να υπήρξε μία εμπλοκή την τελευταία στιγμή, παρά το γεγονός πως οι Πειραιώτες είχαν συμφωνήσει σε όλα με τη Φλαμένγκο, ωστόσο το «σίριαλ» της μεταγραφής του Βραζιλιάνου στον Ολυμπιακό συνεχίζεται και όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει κι άλλο.

Πλέον ο παίκτης προπονείται με τις «ρεζέρβες» της ομάδας του, ενώ έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Ρεσίφε για το πρωτάθλημα. Τα Μέσα της Λατινοαμερικάνικης χώρας υποστηρίζουν πως υπάρχει περίπτωση για νέα αλλαγή δεδομένων.

Το fosonline σας είχε γράψει ότι οι Πειραιώτες είχαν συμφωνήσει σε όλα με τη Φλαμένγκο και ο παίκτης στύλωσε τα πόδια και ζητούσε τραπεζικές εγγυήσεις. Σύμφωνα πάντα με όσα μετέδιδαν τα βραζιλιάνικα Μέσα χθες το βράδυ.

Το γεγονός ότι ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής πυροδότησε νέα σενάρια και πλέον το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν ολική επαναφορά και μετά τους Γιασίν Μεριά και Βασίλη Τοροσίδη θα έχουν μέσα στο Σαββατοκύριακο θετικές εξελίξεις και με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.