Ολυμπιακός: Κάνει «γκελ» ο Ρέαμπτσιουκ, αλλά είναι πολύ νωρίς να γίνει οποιαδήποτε κουβέντα

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει αρχίσει να κάνει «γκελ» σε ομάδες του εξωτερικού, όμως, είναι πολύ νωρίς να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση σε σοβαρή βάση ενόψει καλοκαιριού.

Ολυμπιακός: Κάνει «γκελ» ο Ρέαμπτσιουκ, αλλά είναι πολύ νωρίς να γίνει οποιαδήποτε κουβέντα

Ο Ολυμπιακός αναζητάει έναν αριστερό μπακ για να αποτελέσει το «μπακ απ» του Ρέαμπτσιουκ έως το τέλος της σεζόν και με την προοπτική να μπει στα... παπούτσια του Μολδαβού, εφόσον προκύψει κάποια σοβαρή πρόταση το καλοκαίρι για τον Όλεγκ.

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι με τη βελτίωση που έχει παρουσιάσει στον έναν χρόνο που βρίσκεται στον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι δεν βγαίνει ούτε με... αίτηση από την ερυθρόλευκη ενδεκάδα, αναμένεται να φτάσουν προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ το ερχόμενο καλοκαίρι. Μόνο που τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Ολυμπιακός.

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται έντονα ότι τον παρακολουθεί η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία μάλιστα τον ένιωσε στο... πετσί της από τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Europa League. Εσχάτως κυκλοφόρησε και ένα σενάριο για ενδιαφέρον από την Ουκρανία.

Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα για τον Ρέαμπτσιουκ. Και να υπήρχε δηλαδή, δεν θα έμπαινε ο Ολυμπιακός καν στη διαδικασία να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Για το καλοκαίρι είναι πολύ νωρίς να γίνει μια τέτοια κουβέντα και για το κατά πόσο θα έρθει μία προσφορά για τον Μολδαβό που θα ικανοποιήσει τον σύλλογο.

Επαναλαμβάνουμε, ότι η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι διάφοροι σύλλογοι θα χτυπήσουν επισήμως την πόρτα του Ολυμπιακού. Και το πιθανότερο είναι να έρθει πρόταση από ομάδα κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει το παραμικρό...