Απόλλων Σμύρνης: «Ο Βέρχουλστ υπήρξε και παραμένει βασικό στέλεχος της ομάδας»

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση και ξεκαθάρισε πως ο Νταβίνο Βέρχουλστ ήταν και παραμένει βασικό στέλεχος της ομάδας. 

Απόλλων Σμύρνης: «Ο Βέρχουλστ υπήρξε και παραμένει βασικό στέλεχος της ομάδας»

Από τον Απόλλωνα Σμύρνης ανακοινώθηκε η λύση του συμβολαίου με τον Ηλία Κυρίτση, ο οποίος επιστρέφει στην Καβάλα ενώ παράλληλα γίνεται σαφές ότι ο Βέρχουλστ παραμένει βασικό μέλος της ομάδας.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Ηλία Κυρίτση κατόπιν δικού του αιτήματος. Συγκεκριμένα, ζήτησε να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του όπου θεωρεί ότι θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή τύχη. Ήδη, στη θέση του αποκτήθηκε ο Σλοβένος τερματοφύλακας Grega Sorcan.

Με αφορμή της συγκεκριμένη αλλαγή, αλλά κυρίως δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του Νταβίνο Βέρχουλστ στον Απόλλωνα, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής: Ο Νταβίνο Βέρχουλστ υπήρξε και παραμένει βασικό στέλεχος του Απόλλωνα Σμύρνης. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα εκτός του ότι είναι αναληθή, δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα και είναι προφανές ότι σε αυτό αποσκοπούν», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Ηλία Κυρίτση αλλά και τον Βέλγο κίπερ Νταβίνο Βέρχουλστ, ο οποίος όπως αναφέρει η διοίκηση παραμένει στην εκ Σμύρνης ιστορική ομάδα.