Μποροβήλος: «Ελπίζουμε να βγει το πρόγραμμα, έστω και στριμωχτά»

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος αναφέρθηκε στα προβλήματα με τον κορονοϊό και το πρόγραμμα που όλοι ελπίζουν να βγει, έστω και στριμωχτά

Μποροβήλος: «Ελπίζουμε να βγει το πρόγραμμα, έστω και στριμωχτά»

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά πως προέχει η υγεία των παικτών και έδειξε συγκρατημένα αισιόδοξος πως δεν θα προκύψει πρόβλημα με το καλαντάρι.

Ο Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, μίλησε στην «Αθλητική Κυριακή» στην ΕΡΤ.

«Μας δημιουργούν μεγάλα προβλήματα αλλά πρέπει να σεβαστούμε την υγεία των παικτών και όχι μόνο. Πρέπει να βρούμε ημερομηνίες. Πρέπει να διεξαχθούν με ιεράρχηση οι αγώνες. Κοιτάξτε σίγουρα έχουμε κάνει πολλά σενάρια για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Εμείς περιμένουμε ότι θα έχουμε μία κορύφωση μέχρι 20 Γενάρη. Εμείς κάνουμε μόνο PCR και τηρούμε το πρωτόκολλο και ελπίζουμε να βγει το πρόγραμμα έστω και στριμωχτά. Εφόσον μετά τις 20 μπορεί να υπάρξει μία αποκλιμάκωση θα μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα», είπε σχετικά.

Μεταξύ άλλων του ζητήθηκε και ένα σχόλιο για τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού από το ματς με το Βόλο, όπου δεν θέλησε να τοποθετηθεί. «Έχω μία θεσμική ιδιότητα. Η κάθε ομάδα υπερασπίζεται τα συμφέροντά της όπως εκείνη νομίζει και το λέω γενικότερα», ανέφερε.