Και τώρα όποιος αντέξει

Ο κορονοϊός έφερε αναβολές στη Super League και οι ομάδες έχουν μπροστά τους πρόγραμμα «βουνό». Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Παναιτωλικός που σε μια εβδομάδα θα παίξει με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό!

Και τώρα όποιος αντέξει

Και τώρα…όποιος αντέξει. Ο κορονοϊός… χτύπησε και τη Super League, οι αναβολές αλλάζουν τα πάντα στη μεγάλη κατηγορία και το πρόγραμμα γίνεται…βουνό, ιδίως για τις ομάδες που δεν έχουν βάθος πάγκου.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε 13 κρούσματα, σταμάτησε τις προπονήσεις και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα παίξει μέσα σε μια εβδομάδα με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό!

Θα πρέπει να πάει στην Τούμπα για τον εξ αναβολής αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια να επιστρέψει στο Αγρίνιο και λίγες μέρες μετά να ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αγώνα με την ΑΕΚ και πάλι για το πρωτάθλημα.

Επιστροφή στο Αγρίνιο και εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό, τρεις ημέρες μετά για το Κύπελλο Ελλάδας! Πρόγραμμα…θανάτου για τον Παναιτωλικό που αποτελεί ένα παράδειγμα.

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τις άλλες ομάδες. Ιδιαίτερα για εκείνες που έχουν και Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, όπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ή και έχουν φτάσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και μέσα στον Ιανουάριο θα παίξουν και τα δύο ματς για τη φάση των «8».

Φυσικά υπάρχει και το παράδειγμα του Απόλλωνα Σμύρνης, που…χρωστάει ματς από πέρσι (ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, Βόλο) ενώ αναβλήθηκε και το Κυριακάτικο (09/01) με τον Ιωνικό. Τέσσερις αναμετρήσεις που πρέπει να…χωρέσουν σε ένα ήδη φορτωμένο πρόγραμμα της μεγάλης κατηγορίας.

Ο επόμενος μήνας θα είναι… καυτός και όποιος αντέξει θα έχει το πάνω χέρι για να φτάσει στο φινάλε στην επίτευξη των στόχων του.