Super League 1: Δύσκολη αποστολή για Παναθηναϊκό στον Βόλο

Μόνο η αναμέτρηση του Βόλου με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί την Κυριακή (9/1) για την 17η αγωνιστική της Super League 1.

Super League 1: Δύσκολη αποστολή για Παναθηναϊκό στον Βόλο

Μόλις μία αναμέτρηση θα γίνει σήμερα για τη 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τέσσερις αγώνες, αλλά εξαιτίας των κρουσμάτων η διοργανώτρια αρχή ανέβαλε τα ματς Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνης.

Τηλεόραση: Οι αθλητικές μεταδόσεις της Kυριακής (9/1)

Στις 17:15 λοιπόν θα ανοίξει η αυλαία με την αναμέτρηση του Βόλου απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι γηπεδούχοι δεν αγωνίστηκαν την περασμένη αγωνιστική λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων στον Ατρόμητο, εν αντιθέσει με τους «πράσινους» που προέρχονται από την εντός έδρας νίκη εις βάρος του Άρη με 2-0.

Αυτή θα είναι η τέταρτη συνολικά συνάντηση των δύο ομάδων φέτος και δεύτερη στο πρωτάθλημα. Στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει 5-1, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε τον Βόλο για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το προφίλ της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο (8/1)

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (93' Ναμπί - 54' Περέα)

Κυριακή (9/1)

Βόλος - Παναθηναϊκός (17:15)

*Αναβλήθηκαν οι αγώνες Άρης - Ατρόμητος, Παναιτωλικός - Λαμία, Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

- Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά στους μεταξύ τους αγώνες.

- Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες.

- Τη διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

- Την καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

- Την καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.


2. Από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος Super League-1 τρέχουσας περιόδου, σε εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 6/2021 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ (υπ’ αριθμ. 29/2021 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ).