Προς αναβολή το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

«Θύμα» του κορονοϊού φαίνεται πως πέφτει και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού όλα δείχνουν πως οδεύει προς αναβολή. Μεγάλη διασπορά στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Προς αναβολή το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης

Την αναβολή του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να ανακοινώσει τα επόμενα λεπτά η Super League. Στα τελευταία τεστ κορονοϊού που έγιναν στους πρωταθλητές Ελλάδας, ανιχνεύτηκαν αρκετά κρούσματα κι έτσι σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει το ματς δεν μπορεί να διεξαχθεί.

Οι Πειραιώτες πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχαν ανακοινώσει τέσσερα κρούσματα κορονοϊού και σήμερα (8/1) στα τεστ που έγιναν ανιχνεύτηκαν ακόμα περισσότερα. Το γεγονός αυτό καθιστά αδύνατη τη διεξαγωγή της αναμέτρησης που ήταν προγραμματισμένη για τις 19:30 την Κυριακή (9/1) στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, αλλά αναμένεται η Super League να βγάλει ανακοίνωση και να αναβάλλει το ματς. Η ομάδα της Αρκαδίας νωρίτερα είχε κάνει γνωστό πως δεν προέκυψε κανένα κρούσμα κορονοϊού από τα τεστ που έγιναν πριν αναχωρήσει για την Αθήνα.