Μαρτίνς: «Δεν έχει κριθεί τίποτα στο πρωτάθλημα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην ισοπαλία του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά και στο ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Μαρτίνς: «Δεν έχει κριθεί τίποτα στο πρωτάθλημα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης: "Σκοπεύω να πω ξανά αυτό που λέω πάντα. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα και μπορούμε να χάσουμε βαθμούς από τον οποιοδήποτε αντίπαλο ανά πάσα στιγμή. Την περασμένη φορά παίξαμε σε ένα γήπεδο που δεν περιμέναμε και δεν είχαμε προβλέψει.

Δεν σκοπεύαμε να χάσουμε βαθμούς, όμως στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε ότι έχουμε κατακτήσει το οτιδήποτε.

Πρέπει να το ξεπεράσουμε, να αναλύσουμε καλά τι συνέβη και τι έφταιξε και στη συνέχεια να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σοβαροί κόντρα στον Αστέρα, είναι μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, η οποία αναμένεται να μας δυσκολέψει".

Για το τι διαφορετικό παιχνίδι περιμένει από τον Αστέρα: "Θα είναι πολύ διαφορετικό γιατί οι δύο ομάδες διαφέρουν, έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Απόλλων παίζει χαμηλά, περιμένει στο δικό του μισό, παίζοντας κλειστό παιχνίδι, περιμένοντας τις αντεπιθέσεις.

Ο Αστέρας παίζει ανοικτά και πιο επιθετικά, είναι μια ομάδα που προσπαθεί να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Θα δούμε διαφορετικό παιχνίδι με τον Αστέρα, καθώς με τον Απόλλωνα παίζαμε όλη την ώρα στα 25 μέτρα".

Για τα προβλήματα που παίζει η ομάδα: "Αυτή τη στιγμή έχουμε τα γνωστά προβλήματα και μια ανησυχία για την περίπτωση του Μπουχαλάκη. Ελπίζουμε ο Σωκράτης αύριο να έρθει και να δώσει τις απαντήσεις που ελπίζουμε ότι θα δώσει και περιμένουμε".

Για το ότι ήταν ο Πορτογάλος προπονητής με τις περισσότερες νίκες μέσα στο 2021 και τον στόχο του για το νέο έτος: "Ακόμα περισσότερες νίκες με τον Ολυμπιακό, να κερδίσουμε περισσότερα πράγματα και χρόνο με τον χρόνο περισσότερες νίκες και περισσότερα κατορθώματα".

Για τα μεταγραφικά: "Από την προηγούμενη συνέντευξη δεν υπάρχει τίποτα νεότερο αυτή τη στιγμή".