Ολυμπιακός: Ο Μανωλάς το… έπιασε από εκεί που το είχε αφήσει και ο Αβραάμ έκανε ρεκόρ

Ο Κώστας Μανωλάς το… έπιασε από εκεί που το είχε αφήσει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε ένα ρεκόρ στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ο Μανωλάς το… έπιασε από εκεί που το είχε αφήσει και ο Αβραάμ έκανε ρεκόρ

Όπως αναφέρει η Super League ο Χουάν Περέα έκανε ποδαρικό στα γκολ, ο Βασίλης Μάντζης έγινε η πρώτη μεταγραφή που αγωνίστηκε, ο Κώστας Μανωλάς το… έπιασε από εκεί που το είχε αφήσει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε ένα ρεκόρ στον Ολυμπιακό.

Ο Περέα το ποδαρικό...

Ο Χουάν Χοσέ Περέα του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το πρώτο γκολ του 2022 στη Super League. Ο 21 ετών Κολομβιανός επιθετικός έκανε ποδαρικό φτάνοντας τα 10 στην κατηγορία και ελπίζει να πάει καλύτερα από τους προηγούμενους. Πέρσι το πρώτο γκολ πέτυχε ο Πασχάλης Στάικος, που έβαλε τελικά τρία συνολικά μέσα στο 2021, και πρόπερσι ο Λευτέρης Λύρατζης του Βόλου, που δεν έβαλε κανένα άλλο μέσα στη χρονιά. Για ένατη σεζόν στη σειρά το πρώτο γκολ του νέου έτους το πετυχαίνει παίκτης ομάδας της περιφέρειας.

Ο πρώτος του χειμώνα...

Ο Βασίλης Μάντζης έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που συμμετείχε στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας αποκτηθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο 30χρονος επιθετικός ήταν τη σεζόν 2019-20 στο Βόλο, αλλά το καλοκαίρι του 2020 πήγε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Εκεί έπαιξε σε ενάμισι χρόνο 49 αγώνες και πέτυχε 13 γκολ, ενώ αγωνίστηκε και στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου.

Από τον Απόλλωνα στον... Απόλλωνα

Μετά από οκτώ σχεδόν χρόνια ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στη Super League. Έπαιξε με τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη, αφού πέρασαν για την ακρίβεια 7 χρόνια και 9 μήνες ή 2.824 μέρες. Μάλιστα το τελευταίο του παιχνίδι πριν φύγει για την Ιταλία ήταν στις 13 Απριλίου 2014, Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης 1-0. Μπαίνοντας στο γήπεδο ο Μανωλάς βρήκε και πάλι ένα συμπαίκτη, που αγωνιζόταν και σε εκείνο το παιχνίδι, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο!

Αβραάμ ο... πρεσβύτερος

Με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία Έλληνας παίκτης γηπέδου, που παίζει στον Ολυμπιακό στην Α' Εθνική/Super League. Ξεπέρασε το Γιώργο Σκαρτάδο.

Ο Παπαδόπουλος είναι μόλις ο τέταρτος στην ιστορία του Ολυμπιακού, που αγωνίζεται έχοντας κλείσει τα 37 χρόνια του, μετά τον Αντώνη Νικοπολίδη, τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Ματιέ Βαλμπουενά.