ΑΕΚ: Με Σβάρνα δεξί μπακ και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης κόντρα στη Λαμία!

Ο Αργύρης Γιάννικης επέλεξε τον Στράτο Σβάρνα σε ρόλο δεξιού  oπισθοφύλακα, λόγω των απουσιών, ενώ προτίμησε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ για το ρόλο του «φουνταριστού» στην επίθεση της ΑΕΚ, στην Λαμία (17.15) για την 16η αγωνιστική της Super League.

ΑΕΚ: Με Σβάρνα δεξί μπακ και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης κόντρα στη Λαμία!

Τον Στράτο Σβάρνα (που έχει και στο παρελθόν χρησιμοποιηθεί στην συγκεκριμένη θέση...) επέλεξε ο Αργύρης Γιαννίκης για βασικό δεξιό οπισθοφύλακα λόγω των απουσιών στην θέση (Ρότα, Μισελέν, ενώ οι Μπακάκης - Νταντσένκο δεν υπολογίζονται...) στον σημερινό (17.15) αγώνα στη Λαμία για την 16η αγωνιστική της Super League.

Παράλληλα για πρώτη φορά οι Μήτογλου - Τζαβέλλας συνθέτουν το κεντρικό δίδυμο, αφού ο Βράνιες είναι τραυματίας.

Εξάλλου ο Γερμανοθρεμμένος τεχνικός επέλεξε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ για την κορυφή της επίθεσης της ομάδας του, αντί του Αραούχο.

Έτσι την 11αδα - σε σχηματισμό 4-2-3-1 - απαρτίζουν οι Τσιντώτας (σ. αφού ο Στάνκοβιτς με δύο προπονήσεις δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή), Σβάρνας, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία και Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο έμειναν οι: Χατζηεμαννουήλ, Λάτσι, Χατζισαφί, Σιμόες, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Αραούχο, Κοσίδης, Γιούσης.

Από την άλλη ο Μιχάλης Γρηγορίου επέλεξε για το βασικό σχήμα των γηπεδούχων τους: Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Σαραμαντάς, Σκόνδρας, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Νούνιες, Ελευθεριάδης, Αραμπούλι.

Αναλπηρωματικοί: Γκαραβέλης, Καραμάνος, Μανουσάκης, Ορτέγκα, Μαζουλουξής, Τρούμπουλος, Τσούκαλος, Ταϊρόν, Βλαχομήτρος.

Yπενθυμίζεται ότι πριν την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Στέλιου Σεραφείδη, ενώ για τον ίδιο λόγο, αλλά και για να τιμηθεί η μνήμη του πρώην προέδρου της ΑΕΚ Κώστα Γενεράκη (εξέπνευσε στις 27/12) η ομάδα θ' αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια.