Ο Ραντζέλοβιτς, το ισπανικό «μπέρδεμα» και ο Ναφτί του Άρη!

Θέλει να αγοράσει τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς η Λεγανές από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Ναφτί (πρώην παίκτης του Άρη) τον έχει τελευταία στον πάγκο! 

Ο Ραντζέλοβιτς, το ισπανικό «μπέρδεμα» και ο Ναφτί του Άρη!

Ρεπορτάζ σοβαρών ΜΜΕ στην Ισπανία, όπως η AS και η Marca κάνουν λόγο για σοβαρές σκέψεις της Λεγανές να προτείνει την αγορά του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στον Ολυμπιακό, από τον οποίο έχει δανειστεί τον Σέρβο εξτρέμ έως το τέλος της σεζόν.

Το θέμα είναι ότι το τελευταίο διάστημα η Λεγανές έχει καθηλώσει στον πάγκο τον Ραντζέλοβιτς και προκαλούνται απορίες για το πώς θα μπει σε διαπραγματεύσεις σχεδόν 2 εκατομμυρίων ευρώ, για τον παίκτη του Ολυμπιακού που ο Μεχντί Ναφτί δεν δείχνει εδώ και μερικές εβδομάδες να εμπιστεύεται.

Ο παλιός παίκτης του Άρη από την Τυνησία είναι από το Νοέμβριο ο προπονητής της Λεγανές και φυσικά συνέχισε να χρησιμοποιεί τον Λάζαρ στο αρχικό σχήμα, έπειτα από τις πολύ καλές εμφανίσεις του παίκτη στην αρχή της σεζόν. Ο Σέρβος συνέχισε να σκοράρει (έχει τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, τα τρία τον Νοέμβριο με Ουέσκα, Σαραγόσα και Λας Πάλμας), αλλά ξαφνικά έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα μετά την ήττα με 3-0 από την Χιρόνα, όταν και έγινε αλλαγή στο 56'.

Έκτοτε, στα ματς του Δεκέμβρη ο Ραντζέλοβιτς ήταν αλλαγή, όπως και στο πρώτο για το 2022. Κι ενώ στο αμέσως προηγούμενο με την Μάλαγα είχε μπει στο 74' και έδωσε ασίστ, ο Ναφτί τον είχε ξανά στον πάγκο με την Βαγιαδολίδ (2/1). Η Λεγανές έχανε με 1-0 και ο Τυνήσιος έκανε τριπλή αλλαγή στο 57', έβαλε κι άλλον παίκτη αργότερα, ενώ τον Ραντζέλοβιτς τον χρησιμοποίησε στο... 82' δίχως ο παίκτης του Ολυμπιακού να μπορέσει να κάνει κάτι για την ισοφάριση.

Να συμβαίνει αυτό και να λέγεται ότι η Λεγανές θα μπει σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για να αγοράσει τον Λάζαρ δεν...«κολλάει» και πολύ. Αλλά ας περιμένουμε. Με τον Ολυμπιακό σίγουρα να μην πέφτει καθόλου από τις απαιτήσεις του για έναν παίκτη που θεωρεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο.