Ολυμπιακός: Παρά τα «όχι» για Μπα, η Σεντ Ετιέν θα το παλέψει μέχρι τέλος Γενάρη!

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του για τον Ουσεϊνού Μπα εδώ και μέρες, αλλά η Σεντ Ετιέν έχει αποφασίσει να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλος Γενάρη.

Ολυμπιακός: Παρά τα «όχι» για Μπα, η Σεντ Ετιέν θα το παλέψει μέχρι τέλος Γενάρη!

Να λοιπόν που από το πουθενά προέκυψε ένα «σίριαλ» που ακόμα βρίσκεται στα... σπάργανα, αλλά τελικά θα έχει αρκετά επεισόδια που θα φτάσουν έως το τέλος του μήνα.

Ο λόγος για το φλερτ Σεντ Ετιέν και Ουσεϊνού Μπα. Αν και εδώ δεν μιλάμε για «φλερτ», αλλά για πολύ σοβαρό ενδιαφέρον με επίσημη πρόταση από τους «στεφανουά».

Προ ημερών αναφέραμε ότι ο γαλλικός σύλλογος δεν έχει καμία τύχη. Μόνο που σε μεταγραφικές περιόδους δεν πρέπει ποτέ να λέμε «ποτέ».

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι κάθετος και δεν θέλει να ακούει ότι θα χάσει τον Ουσεϊνού Μπα σε μία περίοδο που ο Σισέ βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα και ο Μανωλάς έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να ξαναβρεί τα πατήματά του και να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς από την πλευρά του αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός, ο Σεμέδο περιμένει στο ακουστικό του την Πόρτο και έτσι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει στον Ρέντη τους Μπα, Σωκράτη, Αβραάμ και τον Μανωλά που το παλεύει να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο το συντομότερο δυνατόν.

Για τώρα λοιπόν δεν το συζητούν καν στο λιμάνι για το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μπα. Το έχουν καταλάβει άλλωστε και στην Σεντ Ετιέν. Άλλωστε, έχουν εισπράξει ήδη μία αρνητική απάντηση σε σχετική πρόταση που έκανε για δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, για κάποιο λόγο η Σεντ Ετιέν επιμένει. Και θα επιμένει συνεχώς μέχρι να πετύχει αυτό που θέλει. Να πάρει τον Μπα με τακτική αλά... Σισέ πέρσι, να τον βάλει στη μηχανή της έως το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού και μετά... βλέπουμε αν θα τον κρατήσει ή όχι.

Οι πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις προς το τέλος του μήνα, όταν δηλαδή θα είναι στο στάδιο της επιστροφής ο Σισέ από το Κόπα Άφρικα...

Ο Ολυμπιακός βεβαίως θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, ασχέτως αν η Σεντ Ετιέν κάνει σαν τρελή για να αποκτήσει τον Μπα. Αν υπάρχει πάντως μία πιθανότητα να φύγει ο Αφρικανός, τότε αυτό θα συμβεί στο... παρά πέντε των μεταγραφών.