ΟΦΗ: Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού - Κανονικά ταξιδεύει στην Τρίπολη η αποστολή

Άλλα δύο κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στον ΟΦΗ, ωστόσο η αποστολή των Κρητικών ταξιδεύει κανονικά στην Τρίπολη για το ματς της Τρίτης (4/1, 19.30) κόντρα στον τοπικό Αστέρα.

ΟΦΗ: Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού - Κανονικά ταξιδεύει στην Τρίπολη η αποστολή

Ο ΟΦΗ ταλαιπωρείται από κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες μέρες και μάλιστα την Κυριακή εντοπίστηκαν δύο ακόμη μέλη της ομάδας που είναι θετικά στον ιό.

Αν σε αυτούς προστεθούν και οι τραυματίες Σωτηρίου, Τοράλ, όπως και οι Ουές, Γιάννου, Μαρινάκης, Σηφάκης, αλλά και ο Επασί που λείπει λόγω υποχρεώσεων στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με το Καμερούν, γίνεται κατανοητό ότι στην κρητική ομάδα υπάρχει... λειψανδρία.

Παρ' όλα αυτά, η αποστολή του ΟΦΗ θα ταξιδέψει κανονικά αύριο για την Τρίπολη, όπου την Τρίτη στις 19.30 θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα στο πλαίσιο της εμβόλιμης 16ης αγωνιστικής της Super League.

Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» του Ηρακλείου ολοκληρώνεται το πρωί της Δευτέρας (3/1) και μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Νιόπλιας θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τους Αρκάδες στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».