Άρης: Ανιχνεύθηκαν τρία νέα κρούσματα

Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού ανιχνεύθηκαν στον Άρη και τα μέλη που είναι θετικά βρίσκονται σε καραντίνα

Άρης: Ανιχνεύθηκαν τρία νέα κρούσματα

Στο Δασυγένειο Αθλητικό κέντρο βρέθηκαν και σήμερα, τελευταία μέρα για του χρόνου, οι ποδοσφαιριστές του Άρη και γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου, ενώ και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς θα συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.

Μετά και την τελευταία ενημέρωση της ΠΑΕ, τα κρούσματα κορονοϊού έφτασαν τα έξι συνολικά στους «κίτρινους» που έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, με τα μέλη που είναι θετικά να βρίσκονται σε καραντίνα.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

«Πρωινή ήταν η προπόνηση της τελευταίας μέρας του χρόνου για τους ποδοσφαιριστές του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, passing game, rondo game και παιχνίδι τακτικής.

Αύριο, Σάββατο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση, ενώ την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Για τα κρούσματα, η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» αναφέρει:
«Σε νέο εργαστηριακό έλεγχο για τον κορονοϊό, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, ανιχνεύτηκαν τρία νέα κρούσματα και ήδη ακολουθείται η διαδικασία, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο».