ΟΦΗ: Επέστρεψε ο Σελίμοβιτς

Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς επέστρεψε και μπήκε στις προπονήσεις του ΟΦΗ. Πρόγραμμα στο γυμναστήριο για τον Γκαγιέγκος

ΟΦΗ: Επέστρεψε ο Σελίμοβιτς

Με τον Σελίμοβιτς να μπαίνει στις προπονήσεις, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης την επόμενη εβδομάδα.

Ο αμυντικός της ομάδας του Ηρακλείου, γύρισε και προπονήθηκε άμεσα. Από εκεί και πέρα, ο Γκαγιέγκος, ο οποίος την Τρίτη (28/12) είχε άδεια αλλά βρίσκεται κανονικά στο Ηράκλειο, την Τετάρτη (29/12) έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ο Τοράλ έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης ενώ ο Ούες θεραπεία. Οι Γιάννου, Μαρινάκης είναι φυσικά εκτός λόγω ίωσης και δύσκολα θα προλάβουν τον αγώνα στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα.

«Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (29/12) στο Παγκρήτιο στάδιο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (4/1).

Το σημερινό πρόγραμμα, όπου συμμετείχε ο Vahid Selimovic, ο οποίος επέστρεψε από την άδεια, περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι μικρών σχέσεων. Ο Felipe Gallegos ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Πρόγραμμα αποφόρτισης συνέχισε ο Jon Toral. Ο Δημήτρης Σωτηρίου έκανε θεραπεία, όπως και ο Abdul Weiss, ο οποίος ακολούθησε παράλληλα ατομικό πρόγραμμα.

Από την σημερινή προπόνηση απουσίασαν οι Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης, λόγω ίωσης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (30/12), στις 12:00», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Τετάρτης (29/12).