Μελισσανίδης για Γενεράκη: «Ευπατρίδης στην παραγοντική ιστορία της ΑΕΚ»

Συντετριμμένος ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Γενεράκη. Τι δήλωσε σχετικά ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ.

Μελισσανίδης για Γενεράκη: «Ευπατρίδης στην παραγοντική ιστορία της ΑΕΚ»

Σε βαρύ πένθος έχει περιέλθει εύλογα ο οργανισμός της ΑΕΚ για τον θάνατο του παλιού προέδρου της ομάδας Κωνσταντίνου Γενεράκη.

Συντετριμμένος και ο διοικητικός επικεφαλής των «κιτρινόμαυρων» Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ενημερώθηκε για τα δυσάρεστα από τον Νίκο Στράτο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ προχώρησε σε προσωπική δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, λέγοντας το δικό του «αντίο» στον παλιό πρόεδρο της ομάδας:

«Είναι βαθιά η θλίψη, που αισθάνομαι για τον χαμό του Κωνσταντίνου Γενεράκη, ο οποίος υπήρξε ένας ευπατρίδης στην παραγοντική ιστορία της ΑΕΚ.

Με απαράμιλλο ήθος και εντιμότητα, ανιδιοτελή προσφορά στην αγαπημένη του ομάδα και πάντα παρών στα δύσκολα, όσες φορές κλήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Το έργο του και η παραγοντική του διαδρομή αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε».