Άγνοια από Ολυμπιακό για Μαρσίλια

Δεν έχουν βάση τα ρεπορτάζ στην Κολομβία περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Χόρχε Μαρσίλια. Άλλοι στόχοι για αριστερό μπακ. 

Άγνοια από Ολυμπιακό για Μαρσίλια

Μεταδόθηκε νωρίτερα στην Κολομβία ότι ο Ολυμπιακός όχι απλώς έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Χόρχε Μαρσίλια, τον 22χρονο αμυντικό της Ντεπορτίβο Κάλι, αλλά και ότι ο παίκτης είναι με τις βαλίτσες στο χέρι για την Ελλάδα ώστε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο στους πρωταθλητές.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν φαίνεται να έχει βάση καθώς ο Ολυμπιακός δεν έχει στη μεταγραφική λίστα του τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος άλλωστε είναι περισσότερο κεντρικός αμυντικός παρά αριστερός μπακ, θέση στην οποία αγωνίζεται κατά περίσταση.

Ολυμπιακός: Στην Κολομβία λένε ότι πιάνει λιμάνι για 3 χρόνια ο Μαρσίλια!

Ο Ολυμπιακός δεν ψάχνεται για σέντερ μπακ. αλλά είναι σε αναζήτηση παίκτη που θα αποτελέσει κάλυψη στο ρόστερ για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και εξετάζει διάφορες άλλες περιπτώσεις, εφόσον τελικά αποφασίσει οριστικά να κάνει μια τέτοια κίνηση.

Για τον Μαρσίλια, πάντως, δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Ενώ έχουν υπάρξει το τελευταίο διάστημα διάφορες πληροφορίες για παρακολούθηση άλλων στόχων ή προτάσεις προς τον Ολυμπιακό, όπως είναι οι περιπτώσεις του Βασίλη Ζαγαρίτη, του Ολλανδομαροκινού Γιουσούφ Ελ Καρουανί της Ναίμέγκεν ή του Γεωργιανού Ιρακλί Αζαρόβι της Ντιναμό Μπατούμι. Ενώ από την Βραζιλία υπήρξαν δημοσιεύματα για τον βασικό 29χρονο μπακ της Φλαμένγκο, τον Ρενέ.