Ολυμπιακός: Στην Κολομβία λένε ότι πιάνει λιμάνι για 3 χρόνια ο Μαρσίλια!

Μία ενδιαφέρουσα πληροφορία έφτασε από την Κολομβία και φέρνει τον 22χρονο αμυντικό και αριστερό μπακ Χόρχε Μαρσίλια μία ανάσα από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Στην Κολομβία λένε ότι πιάνει λιμάνι για 3 χρόνια ο Μαρσίλια!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ και η αλήθεια είναι ότι εξετάζει διάφορες περιπτώσεις. Κάποιες εξ αυτών είναι ο Ελ Καρουανί της Ναϊμέγκεν, ο Ιρακλί Αζαρόβι της Ντιναμό Μπατούμι και ο Βασίλης Ζαγαρίτης της Πάρμα και πρώην του Παναθηναϊκού.

Τις τελευταίες ώρες στην Κολομβία εκφράζεται μία βεβαιότητα ότι η λύση για τον Ολυμπιακό θα έρθει από την Ντεπορτίβο Κάλι!

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και σύμφωνα με ρεπορτάζ στην συγκεκριμένη χώρα, ο Χόρχε Μαρσίλια της Ντεπορτίβο Κάλι βρίσκεται μία ανάσα από τον Ολυμπιακό.

Αναφέρεται δε ότι την επόμενη εβδομάδα ο 22χρονος Κολομβιανός θα αφιχθή στη χώρα μας για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Και αυτό που κινεί την περιέργεια είναι ότι το εμφανίζουν ως μία σίγουρη μεταγραφή!

Ο Μαρσίλια δεν είναι κλασικός αριστερός μπακ. Είναι κεντρικός αμυντικός και ενίοτε παίζει και στα άκρα. Κάτι σαν τον Ιβάν Μαρκάνο δηλαδή. Η κύρια θέση του είναι κεντρικός αμυντικός. Έχει ύψος 1.82μ. και φέτος έχει γράψει 36 συμμετοχές με τη φανέλα της Ντεπορτίβο Κάλι.

Γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1999 και προέρχεται από τις ακαδημίες της Ντεπορτίβο Κάλι. Πήγε ένα φεγγάρι στο πρωτάθλημα του Παναμά για λογαριασμό της Τάουρο και στην Ορομάρσο της Κολομβίας, επιστρέφοντας τελικά στην Ντεπορτίβο Κάλι τον Ιανουάριο του 2021.

Το αν ευσταθεί η συγκεκριμένη πληροφορία, είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες, καθώς ο Ολυμπιακός κοιτάζει διεξοδικά την περίπτωση ειδικά του Ιρακλί Αζαρόβι της Ντιναμό Μπατούμι.

Να σημειωθεί ότι ο Μαρσίλια δεν είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου.