Ολυμπιακός: Για τον Ρενέ της Φλαμένγκο γράφουν οι Βραζιλιάνοι

Ένα από τα ονόματα αριστερών μπακ που ήρθε στην επιφάνεια για τον Ολυμπιακό, είναι και αυτό του 29χρονου Ρενέ της Φλαμένγκο. 

Ολυμπιακός: Για τον Ρενέ της Φλαμένγκο γράφουν οι Βραζιλιάνοι

Ο Ρενέ της Φλαμένγκο είναι το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη μακρά λίστα των ονομάτων που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα ως υποψήφιοι στόχοι του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη κρούση στην Φλαμένγκο για τον 29χρονο αριστερό μπακ! Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες τον ζήτησαν δανεικό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ συμπλήρωσαν μάλιστα ότι η Φλαμένγκο δεν θα ήθελε να τον παραχωρήσει δανεικό, αλλά με κανονική μεταγραφή. Κοστολογείται λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο.

Πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα; Υποτίθεται ότι ο Ολυμπιακός πηγαίνει για έναν παίκτη που θα κάνει τα... ρεπό του Ρέαμπτσιουκ.

Ο Ρενέ είναι 29 ετών, πιάνει θέση ξένου, έχει αρκετές συμμετοχές με την Φλαμένγκο, κατέκτησε το πρωτάθλημα, πήρε και Λιμπερταδόρες και σε γενικές γραμμές δείχνει να μην πολυταιριάζει στο προφίλ του παίκτη που αναζητάει.

Το αν θα είναι τελικά εκείνος ο εκλεκτός, θα το πληροφορηθούμε λογικά τις πρώτες μέρες του 2022.

Πιο κοντά σε αυτό που ψάχνει ο Ολυμπιακός είναι ο Ελ Καρουανί της Ναϊμέγκεν, ο Ζαγαρίτης της Πάρμα και ο Αζαρόβι της Ντιναμό Μπατούμι. Νεαροί σε ηλικία και με μεταπωλητική αξία...