Άκπομ: «Έπρεπε να ξυπνήσουμε»

Διαβάστε όσα είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. 

Άκπομ: «Έπρεπε να ξυπνήσουμε»

Την 4η διαδοχική του νίκη πανηγύρισε - έστω και δύσκολα - κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΟΚ. Ένας από τους πρωταγωνιστές του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν ο Τσούμπα Άκπομ που πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του και με δηλώσεις του τόνισε ότι έπρεπε αυτός και οι συμπαίκτες του να ξυπνήσουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο κάθε φορά. Κάποιες στιγμές δουλεύει, κάποιες όχι. Όπως βλέπετε όμως έχω αρχίσει να βρίσκω ρυθμό και αυτό οφείλεται και στη σχέση μου με τους συμπαίκτες μου. Νιώθω καλά και θέλω να συνεχίσει αυτή η πορεία».

Για τον Κούρτιτς: «Σίγουρα μας βοηθάει πάρα πολύ και με τα γκολ και με τα πέναλτι. Αλλά δεν είναι το θέμα ποιος βάζει τα γκολ, είναι θέμα συλλογικής δουλειάς. Αυτό μας απασχολεί χωρίς να κοιτάμε τα στατιστικά».

Για το αν η κρίση που πέρασε ο ΠΑΟΚ έφυγε μετά το σερί νικών: «Ναι σίγουρα είμαστε χαρούμενοι για το νικηφόρο σερί. Βοηθάει την αυτοπεποίθηση μας, το χρειαζόμασταν για να μπαίνουμε πιο αποφασιστικά στους αγώνες».

Για αν άλλαξε κάτι στην ομάδα: «Δεν αλλάξαμε τίποτα ιδιαίτερο. Υπήρχαν πολλοί παράγοντες. Ίσως η πίεση από εξωτερικούς παράγοντες. Αλλά έπρεπε να ξυπνήσουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ: «Δεν έχει να κάνει μόνο με την αμυντική γραμμή, η ανασταλτική λειτουργία ξεκινάει και από τον striker. Δεν θέλω να δείξω με το δάχτυλο. Πρέπει να δουλεύουμε όλοι μαζί για το αποτέλεσμα».

Για τη Μίντιλαντ: «Περιμένουμε δύσκολα παιχνίδια, είναι μια καλή ομάδα και έχει δείξει στο παρελθόν πως παράγει ποδοσφαιριστές που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Είναι η ευκαιρία μας να γράψουμε ιστορία, είχαμε την ευκαιρία αυτά τα τέσσερα χρόνια να γράψουμε ιστορία. Για τον κόσμο μας και για όλους. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας».