ΟΦΗ: Η προετοιμασία για την ΑΕΚ

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ τη Δευτέρα (20/12) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΟΦΗ: Η προετοιμασία για την ΑΕΚ

Μετά τον Άρη, ο ΟΦΗ στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, την ερχόμενη Δευτέρα (20/12).

Οι Ντουρμισάι, Ουές και Σωτηρίου είναι τραυματίες για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, ο οποίος μετά και την προπόνηση της Κυριακής (19/12) θα ανακοινώσει την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ.

«Με ασκήσεις τεχνικής, κατοχή μπάλας και τελικό παιχνίδι συνεχίστηκε σήμερα (18/12) στο “Θ. Βαρδινογιάννης” η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (20/12).

Αναφορικά με τους τραυματίες, ο Δημήτρης Σωτηρίου συνέχισε θεραπεία, ο Fjorin Durmishaj ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ο Abdul Weiss έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Η ομάδα μας θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το ματς της Δευτέρας (20/12), με προπόνηση που θα γίνει αύριο, Κυριακή (19/12), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας τη Δευτέρα (20/12).