Ολυμπιακός: Γεγονός η μεγάλη επιστροφή Μανωλά!

Ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται ένα βήμα πριν την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Γεγονός η μεγάλη επιστροφή Μανωλά!

Είναι γεγονός. Ο Κώστας Μανωλάς είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι κάτι παραπάνω από προχωρημένες και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αναμένεται να ανακοινώσει περισσότερα το απόγευμα της Πέμπτης (16/12).

Ό,τι δεν έγινε το καλοκαίρι με τον διεθνή αμυντικό της Νάπολι, θα γίνει τώρα, με τον Έλληνα άσο να πραγματοποιεί τη μεγάλη επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά.

Η εξαιρετική σχέση του άλλωστε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και η αγάπη του κόσμου της ομάδας προς το πρόσωπό του συνέβαλλαν στην θετική έκβαση της υπόθεσης και τη μεγάλη επιστροφή.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγη ώρα δημοσίευμα της Corriere dello Sport προϊδέαζε για τις ραγδαίες εξελίξεις με τον Μανωλά και τον Ολυμπιακό που θα ακολουθούσαν, ενώ λίγο αργότερα η Θύρα 7 με ανακοίνωσή της στην ουσία προανήγγειλε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του διεθνούς αμυντικού.

Ο 30χρονος στόπερ επιστρέφει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, όταν και είχε παραχωρηθεί από τους Πειραιώτες στη Ρόμα έναντι 15 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής αμυντικός αγωνίστηκε στους Ρωμαίους και στη συνέχεια Νάπολι, πριν αποφασίσει να αφήσει το ιταλικό πρωτάθλημα για να αγωνιστεί για την ομάδα που εκτόξευσε την καριέρα του.