Ραγδαίες εξελίξεις με Μανωλά: «Μιλάει με Ολυμπιακό στην Αθήνα»

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο στόπερ της Νάπολι, Κώστας Μανωλάς, συζητάει με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Λιμάνι.

Ραγδαίες εξελίξεις με Μανωλά: «Μιλάει με Ολυμπιακό στην Αθήνα»

Νέο δημοσίευμα της Corriere dello Sport αναφέρει ότι ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Έλληνας στόπερ δεν προπονήθηκε με τη Νάπολι, αλλά ταξίδεψε στην Αθήνα, αντιμετωπίζοντας μάλιστα προβλήματα με την αστυνομία.

Η επίσημη εκδοχή του ιταλικού συλλόγου για το ταξίδι του διεθνούς αμυντικού είναι ότι συνέτρεχαν «οικογενειακοί λόγοι», ωστόσο η Corriere σημειώνει ότι η άδεια που δόθηκε στον Μανωλά εκτείνεται και μετά τα Χριστούγεννα, το οποίο σημαίνει ότι θα χάσει τα επόμενα ματς της ομάδας του.

Με δεδομένα τα παραπάνω, το δημοσίευμα συναγάγει ότι ο Έλληνας στόπερ βρίσκεται στη χώρα μας για να συζητήσει την άμεση επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Αν και εφόσον επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ σημαίνει ότι η κατάσταση είναι πολύ προχωρημένη και πως θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις με την υπόθεση του διεθνούς άσου το επόμενο διάστημα.