Λαμία - Βόλος 2-2: Μοιρασιά στη ματσάρα του «Αθανάσιος Διάκος»! (highights)

Ο Βόλος προηγήθηκε 0-2, όμως η Λαμία κατάφερε να σώσει τον βαθμό ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο ματς της 14ης αγωνιστικής της Super League που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης!

Λαμία - Βόλος 2-2: Μοιρασιά στη ματσάρα του «Αθανάσιος Διάκος»! (highights)

Με εξαίρεση το τέρμα του Φαν Βέερτ στο α' μέρος, όλη η... ιστορία του αγώνα ανάμεσα στη Λαμία και τον Βόλο γράφηκε μέσα σε ένα 7λεπτο στο β' ημίχρονο, όταν επιτεύχθηκαν τα άλλα τρία γκολ της αναμέτρησης που διαμόρφωσαν αυτό το -δίκαιο βάσει της εικόνας του ματς- 2-2 στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ο βαθμός της ισοπαλίας που πήρε κάθε ομάδα αποδίδει μεν δικαιοσύνη, όμως αφήνει σίγουρα ανικανοποίητους και τους δύο αντιπάλους. Οι μεν γηπεδούχοι έχασαν πολλές -και κλασικές ευκαιρίες- να προηγηθούν όσο το παιχνίδι ήταν στο 0-0, ενώ στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν στον πόντο παρότι είχαν πάρει αποφασιστικό προβάδισμα δύο τερμάτων στις αρχές της επανάληψης.

Συμπερασματικά, η Λαμία έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί από την τελευταία δυάδα της κατάταξης (Ατρόμητος και Απόλλων) παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα. Ο δε Βόλος δεν πήρε το διπλό, αλλά τουλάχιστον έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε συνεχόμενων ηττών που «έτρεχε» πριν από το ματς στη Φθιώτιδα...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Αθανάσιος Διάκος»

ΛΑΜΙΑ - ΒΟΛΟΣ 2-2

Σκόρερ: 59' πέν. Αραμπούλι, 61' Μπεχαράνο - 32', 54' Φαν Βέερτ

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Κίτρινες: 56’ Ρόμανιτς, 78’ Μπεχαράνο – 44’ Ρεγκατέν, 60’ Ρόμανιτς

Κόκκινες: -

Οι συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης - Προβυδάκης Αντέτζο (46’ Μαζουλουξής) Τζανετόπουλος Σαραμαντάς – Μπεχαράνο Τζανδάρης (46’ Ταϊρόν) – Νούνιες Ρόμανιτς Ελευθεριάδης (76’ Μανουσάκης) – Αραμπούλι (84’ Τσούκαλος).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ – Μπαρτόλο Γκρίλο Ρομέρο Φεράρι – Σοάρες Νίνης (85’ Γκιουλέν) – Ρεγκατέν Ροσέρο (46’ Φερνάντες) Ορόζ (90’+2’ Λογαράς) – Φαν Βεερτ.