ΠΑΟΚ: «Τελειώνει» σύντομα ο Καγκάβα

Ο Σίντζι Καγκάβα δεν μπόρεσε να βοηθήσει ούτε στο ελάχιστο τον ΠΑΟΚ και μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον «Δικέφαλο»

ΠΑΟΚ: «Τελειώνει» σύντομα ο Καγκάβα

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει πολύ σύντομα από τον ΠΑΟΚ ο Σίντζι Καγκάβα, το συμβόλαιο του οποίου θα ολοκληρωθεί -όπως όλα δείχνουν- νωρίτερα δεδομένου πως ο Ιάπωνας δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η παρουσία του στον «Δικέφαλο» δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν οι δύο πλευρές, κάτι που μαρτυρούν και οι αριθμοί του στον ΠΑΟΚ, αν και η αλήθεια είναι πως από την πλευρά του συλλόγου μιλούν με πολύ σεβασμό για εκείνον, όπως αρμόζει στο όνομα του Ιάπωνα άσου και στην καριέρα του.

Το καλοκαίρι ήταν ιδιόμορφο για τον Καγκάβα, θέλοντας να προσφέρει και να βοηθήσει και παρά την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ από την καλοκαιρινή προετοιμασία ακόμη, χρησιμοποιώντας τον Καγκάβα στο κέντρο, απόντος του Μπίσεσβαρ, το στοίχημα των δύο πλευρών δεν απέδωσε.

«Βάζει τέλος στην καριέρα του ο Καγκάβα»

Μάλιστα δημοσίευμα ιστοσελίδας στην Ιαπωνία ανέφερε πως είναι πολύ πιθανό ακόμα και να σταματήσει την καριέρα του.

«Η καριέρα του μέσου Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος οδηγείται από τον ΠΑΟΚ στην έξοδο, πρόκειται να τελειώσει», αναφέρει το δημοσίευμα.