«Βάζει τέλος στην καριέρα του ο Καγκάβα»

Δημοσίευμα στη Γερμανία αναφέρει πως ο Σίντζι Καγκάβα που είναι στην πόρτα της εξόδου στον ΠΑΟΚ θα βάλει τέλος στην καριέρα του.

«Βάζει τέλος στην καριέρα του ο Καγκάβα»

Στη Δύση της καριέρας του βρίσκεται ο Σίντζι Καγκάβα και δεν αποκλείεται σύντομα να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Αυτό αναφέρει και γερμανικό δημοσίευμα το οποίο αναπαράγεται από ιαπωνική ιστοσελίδα.

Με τον έμπειρο μέσο ασχολούνται σταθερά τα Μέσα της πατρίδα που παρακολουθούν στενά την πορεία της καριέρας του και είναι γεγονός πως ο παίκτη οδηγείται στην έξοδο από τον ΠΑΟΚ και πλέον είναι πιο κοντά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

«Η καριέρα του μέσου Σίντζι Καγκάβα, ο οποίος οδηγείται από τον ΠΑΟΚ στην έξοδο, πρόκειται να τελειώσει», αναφέρει το δημοσίευμα.

Το Der Westen επισημαίνει πως ο παίκτης είναι σταθερά στη μαύρη λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τον σύλλογο. Με αυτό το δεδομένο οι Γερμανοί θεωρούν ότι ο παίκτης θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και θα βάλει τέλος σε μία μεγάλη και σπουδαία καριέρα. Ομάδες της Ιαπωνίας όπως η Σερέζο Οσάκα συνεχίζει να επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της.