ΑΕΚ: Πρόβλημα με Μοχαμαντί ενόψει Ιωνικού

Εκτός για το ματς της ΑΕΚ με τον Ιωνικό (16/12, 19:30) τέθηκε ο Μιλάντ Μοχαμαντί. Ανεβάζει στροφές ο Λιβάι Γκαρσία. Ατομικό ο Στάνκοβιτς.

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Μοχαμαντί ενόψει Ιωνικού

Χωρίς τον Μιλάντ Μοχαμαντί θα αγωνιστεί η ΑΕΚ εναντίον του Ιωνικού στην πρεμιέρα του Β' γύρου του πρωταθλήματος της Super League. Ο Ιρανός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, αποχώρησε από την προπόνηση και το βράδυ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Πάντως, η συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης (16/12, 19:30) θα πρέπει να αποκλειστεί κι έτσι ο συμπατριώτης του Εχσάν Χατζισαφί θα καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ.

Όσον αφορά τον Λιβάι Γκαρσία, είναι πιθανό να προλάβει να δώσει το «παρών», καθώς την Τρίτη (14/12) ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό του πρόγραμμα και την Τετάρτη (15/12) θα μπει στο ομαδικό.

Ατομικό έκανε και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, του οποίου η μετεγχειρητική πορεία εξελίσσεται θαυμάσια και όλα δείχνουν ότι θα προλάβει το στόχο που έχει θέσει μετά την επέμβαση στο γόνατο: να είναι έτοιμος εναντίον του ΠΑΟΚ στις 9 Ιανουαρίου 2022.