Ιωνικός: Μέρος του προγράμματος ο Τουράμ

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ιωνικού για τον εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης (16/12) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ιωνικός: Μέρος του προγράμματος ο Τουράμ

Μέρος της προπόνησης του Ιωνικού ακολούθησε την Τρίτη (14/12) ο Ροτζέριο Τουράμ. Ο επιθετικός του Ιωνικού τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, λίγα λεπτά μετά το γκολ που σημείωσε. Έχει χάσει τα τελευταία παιχνίδια ενώ δεν θα προλάβει και το ματς με την ΑΕΚ. Ίσως ο κόουτς Σπανός τον έχει μαζί του στο ματς με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου θα λείψει ο Άοσμαν, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή λόγω καρτών αλλά θα παίξει κανονικά κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Τουράμ από τη στιγμή που την Τρίτη ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης, τότε ενδέχεται να τον δούμε στη Θεσσαλονίκη.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ δεδομένα είναι εκτός οι Μύγας, Ρομαό (τιμωρημένοι).

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Ιωνικού. Ο Ροτζέριο Τουράμ, ακολούθησε κάποια κομμάτια της προπόνησης παράλληλα με θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, γυμνάστηκαν κανονικά, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού.

Η ομάδα μας, θα ολοκληρώσει την μίνι προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης (16/12) κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League Interwetten 2021-22, με προπόνηση την Τετάρτη (15/12) το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας Γιάννης Τσιριγώτης παρέθεσε γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στο Restaurant Wish», αναφέρει η ΠΑΕ Ιωνικός στην ενημέρωσή της.